Talentenspel

“Don’t ask what the world needs. Ask what makes you come alive and go do it. Because what the world needs, is people who have come alive.”

Wil jij jouw persoonlijke richting helder krijgen zodat je meer keuzes kan maken die je helpen duurzaam geïnspireerd in het leven te staan?

Het Talentenspel helpt je zicht op je persoonlijke missie te krijgen en geeft je helderheid over wat jouw talenten zijn en hoe je die kunt inzetten om jouw missie in de wereld te zetten. Het Talenspel helpt je te varen op je eigen kompas met gebruik van je eigen innerlijke wijsheid.

talentenspel

Het spel

Het Talentenspel is een spel dat je in verschillende stappen inzicht geeft in jouw talenten. Je maakt kennis met wat jou drijft, waar je goed in bent en wat je energie geeft. Het is een instrument waarmee je op een speelse manier snel de diepte in gaat op zoek naar je bezieling.

Met het Talentenspel ontdek je twaalf talenten en hoe je die kunt inzetten voor de keuzes die werkelijk bij je passen. Zodat je vanuit passie en levensvreugde leeft en werkt. Breng balans in je leven, leer storende patronen te doorbreken en neem de leiding over jouw eigen koers.

Het Talentenspel is in te zetten voor individuen en teams.

bos

Opdrachtgevers

springende mensen springende mensen

Wil jij meer halen uit jouw talenten of de talenten van jouw team?

Naast de bovengenoemde talentenspellen, bieden wij ook teamcoaching, storytelling en walkabout weekends.