Teamcoaching

“Als je snel wil gaan, ga dan alleen. Als je ver wil gaan, ga dan samen.”

Samenwerken is iets wat we vrijwel dagelijks doen. Toch heeft niet ieder team evenveel aandacht voor hoe je dat zo goed mogelijk kan doen. Hoe maak je van een groep mensen nu eigenlijk een team? Hoe is het met jullie onderlinge vertrouwen gesteld? Durven jullie je uit te spreken tegen elkaar, geven jullie je grenzen aan? Neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid en spreken jullie elkaar aan op je talenten? Waarom zijn jullie eigenlijk bij elkaar? Is er een duidelijk doel? Kun je ervan op aan dat je elkaar steunt als het moeilijk wordt en problemen oplost, als je ze tegenkomt?

opdracht-bos

Ontwikkeling

Elk team, jong of oud, groot of klein, ontwikkelt zich via een aantal fasen. Met teamcoaching ontdek je wat ervoor nodig is om je als team verder te ontwikkelen en welke stappen je daarin samen kunt maken.

We nemen je graag mee op een ontdekkingsreis die je leidt naar jullie gezamenlijke passie en talenten. Tijdens wandeltochten en trainingsdagen op locatie doe je verschillende uitdagende experimenten waarbij je letterlijk en figuurlijk in beweging komt om steeds meer uit je team te halen.

Onze expeditieteams bestaan uit ervaren en gecertificeerde team coaches.

teamcoaching

Opdrachtgevers

springende mensen springende mensen

Wil jij meer halen uit jouw talenten of de talenten van jouw team?

Naast de bovengenoemde teamcoaching, bieden wij ook talentenspellen, storytelling en walkabout weekends.