Over ons

“Iedereen heeft iets in zich waardoor hij of zij enthousiast wordt. Iets waardoor zijn of haar ogen gaan stralen, waardoor hij of zij aan een stuk door gaat praten of juist stil wordt.”

Sinds 2010 ben ik bezig met het ontwikkelen en begeleiden van leertrajecten voor individuen, teams en organisaties. Opgeleid als team coach, yoga docent, talentenspel coach en chief storyteller ga ik ervan uit dat antwoorden, verhalen, inzichten, alles wat je nodig hebt om een stap te maken, al aanwezig is. Het is mijn rol om jou of jouw team bewust te maken van je potentieel, samen met jou helder te krijgen wat er precies nodig is om het aan te spreken en je te begeleiden bij het creëren van een handelingsperspectief voor je eigen praktijk.

hans dekker

Sinds ik enkele jaren geleden naar Santiago de Compostella wandelde, neem ik mensen regelmatig mee de natuur in. Dit om de meerwaarde die de natuur biedt om op een ongedwongen manier contact te maken ten volle te benutten.

Hans Dekker, oprichter, team coach, talenten coach, storyteller

hans dekker

“Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg!”

Met ruim 15 jaar HR ervaring binnen veel verschillende organisaties ken ik de dynamiek en de spanningsvelden waar zowel managers als medewerkers dagelijks mee te maken hebben. Daarin je eigen ruimte verkennen en je verantwoordelijkheid pakken, dat is waar ik mensen graag in begeleid in coaching en training. Dat begint met zicht krijgen op wat je te doen hebt, weten wat de “Why” is voor jou als persoon of jullie als team of organisatie. En daar vervolgens voor gaan staan, dat is waar mijn trajecten toe leiden.

Annemarie Reeuwijk – (team) coach, trainer en adviseur

Talent Walks werkt samen met een netwerk van bevlogen en vakkundige trainers en coaches.

annemarie-reeuwijk

Wil jij meer halen uit jouw talenten of de talenten van jouw team? Neem contact met ons op!