Over ons

“Iedereen heeft iets in zich waardoor hij of zij enthousiast wordt. Iets waardoor zijn of haar ogen gaan stralen, waardoor hij of zij aan een stuk door gaat praten of juist stil wordt.”

Sinds 2010 ben ik bezig met het ontwikkelen en begeleiden van leertrajecten voor individuen, teams en organisaties. Als talentencoach, yoga docent, teamcoach en storyteller ga ik ervan uit dat antwoorden, verhalen, inzichten, alles wat je nodig hebt om een stap te maken, al aanwezig is. Het is mijn rol om jou of jouw team bewust te maken van je potentieel, samen met jou helder te krijgen wat er precies nodig is om het aan te spreken en je te begeleiden bij het creëren van een handelingsperspectief voor je eigen praktijk.

Hans Dekker, talentencoach, storyteller, teamcoach

hans dekker

“Ieder mens is uniek. Ieder mens heeft talenten.”

Samen met jou ga ik op zoek naar jouw eigen unieke talenten en hoe je die optimaal kan inzetten. Door de combinatie topsport, psychologie en mijn ervaring in het bedrijfsleven heb ik ’n unieke kijk op individuele- en teamprocessen ontwikkeld. Tijdens onze talent- en teamprogramma’s zet ik met mijn kennis, enthousiasme en oprechte nieuwsgierigheid, teams en individuen (weer) in hun kracht, leren ze hun potentieel optimaal te benutten en hun eigen verantwoordelijkheid te nemen. Waar zit jouw uitdaging?

Leonoor Voskamp, teamcoach, trainer

“Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg!”

Met ruim 15 jaar HR ervaring binnen veel verschillende organisaties ken ik de dynamiek en de spanningsvelden waar zowel managers als medewerkers dagelijks mee te maken hebben. Daarin je eigen ruimte verkennen en je verantwoordelijkheid pakken, dat is waar ik mensen graag in begeleid in coaching en training. Dat begint met zicht krijgen op wat je te doen hebt, weten wat de “Why” is voor jou als persoon of jullie als team of organisatie. En daar vervolgens voor gaan staan, dat is waar mijn trajecten toe leiden.

Annemarie Reeuwijk – (team) coach, trainer en adviseur

Talent Walks werkt samen met een netwerk van bevlogen en vakkundige trainers en coaches.

annemarie-reeuwijk

Wil jij meer halen uit jouw talenten of de talenten van jouw team? Neem contact met ons op!